Sraz Revhead Society na trati Ecce Homo

Revhead Society: nová pravidla našich akcí

Růst si žádá změny. Věříme, že k lepšímu.

Letos startujeme už naší sedmou oficiální sezonu Revhead Society a to znamená opět jarní otevírací akci a podzimní zavírací. A mezi tím si dáme v létě pár menších projížďek. Ale pár věcí bude jinak. Možná jste si všimli, že jsme už natěšeně oznámili květnové otvírání sezóny, abychom ho po pár dnech zase částečně odvolali. Nedělali jsme to rádi, ale donutily nás k tomu okolnosti. Proto jsme se rozhodli pozměnit fungování našich akcí a zkusíme vám zde naše plány a nová pravidla našich akcí představit a vysvětlit.

Naše akce byly dlouho spíš kamarádské, pro nejbližší okolí a většinou do 20 aut. Každý rok byly o trošku větší, ale pořád v naprosto snesitelné míře. Abychom odlišili komunikaci akcí od novinek z webu, vytvořili jsme náš malý “klub” – Revhead Society – skupinu lidí, kteří se jezdí projet a rádi si u toho pokecají o autech.

Jenže zajímavých lidí přibývalo, což ještě umocnilo přesunutí akcí z Jankova Vršku na Ecce Homo. A prozatimním vrcholem bylo zavírání sezóny 2021, kam dorazilo kolem 90 aut. Měli jsme z toho obrovskou radost. Vyšlo počasí, skvělá atmosféra, parádní auta, šikovní fotografové a většinou nadšené ohlasy po akci. Myslím, že tady se nám splnil sen.

Jenže, ne vše bylo stoprocentní. A po oznámení letošní první akce bylo jasné, že zase budeme řešit ty stejné problémy, a ještě ve větší míře. Museli jsme tedy pár věcí změnit.

Neveřejné akce

První změna je, že termíny a lokace už nebudeme rozhlašovat veřejně. Akce budou jen pro zvané a pro členy Revhead Society. To by mělo zaručit, že nás na akci nebude moc, a nebudeme tak přitahovat pozornost policie ani místních. A že se nebudou objevovat střelci, které na akci nikdo nechce. A pomůže to i atmosféře, kdy se budeme aspoň trochu znát.

Druhá změna se týká Revhead Society. Ta se stává uzavřenou skupinou, kam sice může požádat o vstup každý, ale my si vyhrazujeme právo nepřijmout úplně každého. Budeme preferovat hlavně ty, které už někdo ze skupiny zná a může se za ně “zaručit”. Pomůže samozřejmě i zajímavé auto. A pokud ani jedno není váš případ, zkuste nás aspoň přesvědčit, že jste skutečný petrolhead s benzínem v žilách, který nebude nikoho ohrožovat nebo si na akci něco dokazovat.

Informační kanály

Revhead Society funguje na dvou místech. Na Facebooku máme uzavřenou skupinu, kde se domlouváme na akcích i na menších projížďkách a kecáme o autech. Do Facebookové skupiny se může přihlásit kdokoliv, je ale potřeba odpovědět na pár otázek. Kdo nechce na Facebook, může využít druhé místo – náš web, kde je možné se přihlásit pomocí krátkého formuláře s podobnými otázkami. Registrovaným na webu budou chodit novinky do mailu (ale ne často, nebojte). Ideální je samozřejmě být na obou místech.

O připravovaných akcích se tedy dozvíte z těchto zdrojů: ve facebookové skupině, emailem nebo napřímo od někoho ze skupiny. Nikde jinde.

S tím souvisí i prosba pro členy. Pokud máte mezi kamarády autíčkáře, za které ručíte a které byste na akci rádi pozvali, klidně to udělejte. Budeme rádi, když bude skupina růst. Zvěte je ale napřímo. Termíny ani lokace neprozrazujte veřejně, například na sociálních sítích.

Snad vás tohle moc nezklamalo a chápete naše důvody. Naším cílem je, aby naše srazy proběhly bez komplikací, bezpečně a v pohodové atmosféře. A aby Revhead Society byla místem, kde se setkávají řidiči nadšení, ale i zodpovědní. Díky za pochopení.

Total
0
Shares
Mohlo by se vám líbit