Několik sportovních aut zaparkovaných vedle sebe

Otevírání sezóny 2022

Report z naší nejoblíbenější akce

Tak máme za sebou další otevírání sezóny Revhead Society, oficiálně už celkem sedmé. Abychom se vyhnuli některým problémům z minulého roku, museli jsme jít cestou neveřejného srazu a očekávali jsme spíš skromnější účast. Přesto se kapacita na parkování opět zaplnila, dorazilo odhadem kolem 100 aut.

Bylo na co koukat

Mě osobně příjemně překvapila účast desetiválcové M6 a dvanáctiválcového BMW 850i. Když jsem jako malý hltal automobilové časopisy, tak zrovna tahle dvě auta byla na mém žebříčku snů hodně vysoko. Zapomenout nesmíme na srdcovky jako Porsche 911 GT2 RS, GT3 991 i nové GT3 992. Snad se majitelům u nás líbilo a objeví se i příště. Rychlé 911 pak ještě v exkluzivitě doháněla dvojice neméně rychlých Lotusů. Krásný pohled pak byl i na parádní řidičskou konfiguraci Porsche Spyderu s manuální převodovkou nebo divokou Italku jménem Alfa Romeo Gulia QV.

Několik sportovních aut zaparkovaných vedle sebe

Emkovou divizi dále zastoupily M3 E36 nebo modernější M2, M3 a M4. Napočítali jsme i minimálně 7 BMW Z4. Levé křídlo parkoviště si zabraly hothatche. Početně měly navrch zase Megany RS, ale i30N už jim šlapaly na paty. Zbytek tvořily ostré Focusy a Golfy a pár pěkných Civiců, Mini atd. Pravé křídlo okupovala japonská scéna s Miatami i s kultovními kupé od Nissanu – od 200SX po 370Z Nismo. Ameriky zastoupily Mustangy i Corvetty, včetně dvou pěkných C3. Ostatně podívejte se do našich galerií. Najdete tam snad od každého typu řidičského auta něco.

Speciální poděkování patří Martinovi s červenou GT3, který svezl snad půlku našich členů a ukázal, proč právě Porsche je pro nás ten řidičský vrchol, a hlavně co je správný duch Revhead Society: sdílet radost z vášně k autům a řízení. Moc rád vidím, když nadšení účastníku zůstává stejné, jako když jsme kdysi začínali s pár kamarády, i když je nás teď v Revhead Society násobně víc.

Galerie z Otevírání sezóny 2022

Za fotky moc děkujeme všem fotografům i kameramanovi. Opět připomínám, že všichni to dělají zadarmo a jen pro své, ale i vaše, potěšení. Za kafe pak díky místnímu domorodci Rudovi. Jde vidět, že Ecce je jeho rajón. A za skvělou účast, výbornou atmosféru i za ohleduplnost k ostatním na silnici patří dík hlavně vám!

Už se těšíme na ukončení sezóny, které bude nejspíš zase v říjnu, a třeba se povede i pár akcí během léta. Taky máme zase spoustu nápadů, jak akce zase posunout dopředu, tak nám držte palce, ať to vyjde. ?

Níže najdete odkazy na všechny galerie. Stačí kliknout na červená tlačítka pod náhledovými obrázky:

A ještě krátké video z akce

Total
0
Shares
Mohlo by se vám líbit