Několik zaparkovaných vozů za sebou

Otvírání sezóny 2021

Poprvé na Ecce. A ne naposledy.

V červnu jsme se opět potkali, abychom se projeli, popovídali a užili si naše auta naplno. Stejně jako loňské ukončování sezony, které jsme nakonec museli zrušit úplně, bylo i Otvírání sezóny 2021 organizování náročné. 

Datum Otvírání sezóny 2021 jsme museli několikrát přesunout a kvůli komplikacím se Slovenskem jsme nakonec měnili lokaci. Tradiční Jankov Vršek jsme poprvé vyměnili za legendární českou trať Ecce Homo ve Šternberku. Z prozatímních ohlasů to vidíme po 7 letech jako příjemné zpestření a určitě se sem budeme vracet. Dostala nás nejen atmosféra spřáteleného místního klubu v čele s majitelem kompresorového Lotusu Exige, ale také samotná trať. Ne nadarmo se zde jezdí mistrovství Evropy v závodech do vrchu. Krásný asfalt a zatáčky uzpůsobené i k tomu, že vám prominou menší chybu a srdcařům v čele s BMW M4 i krásné drifty. 

Opět jsme si sedali do různých aut a zjišťovali, co které auto umí a jak se chová. Měli jsme možnost porovnat dvě generace BMW Z4, hot hatche Megane RS proti „nošovické střele” i30N a Golfu 8 GTI nebo protáhnout Porsche 911 996 proti Lotusu Exige a BMW M4. Na chvíli se ukázalo i Ferrari F8 Tributo.

Každý si zkrátka našel to své a jsme rádi, že se nás letos sešlo opravdu dost a s rozmanitým vozovým parkem. Už teď se těšíme na další akci, která se chystá na konec října. Koukněte na náš Facebook nebo Instagram, kde o akcích vždy informujeme. 

Plnou galerii z Otvírání sezóny 2021 najdete tady.

Total
0
Shares
Mohlo by se vám líbit