Ford Focus ST následuje BMW 330i ve smyku

Spouštíme Revhead Society

Konečně se potkáme i naživo

Vítame vás v naší komunitě, která si dává za cíl čas od času se společně projet, sdílet zážitky a odolávat společně tlakům na regulaci osobní dopravy. :) Původně jsme tuto skupinu založili jen na Facebooku, ale po jednom a půl roce si konečně vysloužila svůj web, nové jméno a rozšíření pole působnosti. Komunita původně vznikla v okolí Uherského Hradiště, ale nabíráme členy odkudkoliv a neomezujeme se ani hranicemi ČR.

Jako první letošní Revheadí akce nás čeká kilometrově nenáročná vyjížďka na Jankóv Vršok, která je plánována na Velký pátek 25.3.2016. Jankóv Vršok se nachází nedaleko města Bánovce nad Bebravou a je výjimečný tím, že je slepý. Na konci cesty stojí jen památník a hospoda. Proto je zde velmi nízký provoz a díky dostatečně široké a rovné vozovce se tu dá relativně bezpečně vyblbnout. Tato silnice je zajímavá také proto, že se zde jezdí i závody do vrchu, takže v zatáčkách můžete pozorovat stopy závodních gum a ledabyle pohozené zbytky karosérií vám připomínají, že i když se zdá být tento kopec relativně bezpečný, nemusí tomu tak vždy být.

Délka 3,7 km, převýšení 250m a nějakých 24 zatáček. To zní dobře, ne?

Sraz dáme na benzince v Drslavicích u Uherského Brodu. Odtud je to na kopec necelá hodina jízdy. Domluvený je i profesionální fotograf a kameraman Kevin Krajčovic. Přislíbená účast: BMW 330i, Ford Focus ST, Renault Megáne RS 265 a Renault Clio Sport 2.0. Přidáte se i vy? Pro aktuální informace sledujte naši facebookovou skupinu Revhead Society.

Total
0
Shares
Mohlo by se vám líbit