Několik sportovních vozů při západu slunce

Ukončení sezóny 2021

Zatím náš nejfotogeničtější sraz

Každoroční ukončení sezóny jsme po výborných zkušenostech z otevírání sezóny opět uspořádali na legendární trati Ecce homo. S organizací nám pomáhal místní domoredec Ruda s jeho nádhernou replikou Porsche 356 Speedster, který pozval i své kamarády a tak se nás dohromady sjelo více jak 80 aut. Když si vzpomenu, jak jsme před 7 lety začínali… Ale o tom třeba zase někdy jindy. Ruda taky zajistil dostatek kávy a sušenek, tak snad ta ranní zima byla pro účastníky o něco snesitelnější. Díky za to!

Účast byla velmi rozmanitá. Od stylového pána v letech v Porsche 924, přes mladíky v dieselech, kteří cestu ke vůni benzínu teprve hledají. Ale věřím, že jim i díky našim srazům se jim podaří správná cesta najít. Asi každý si tu našel to svoje. Pro představivost variability zúčastněných aut zmíním alespoň některé jmenovitě: různé generace Hondy Civic Type-R, Porsche 911 (i GT3), Subaru Imprezy STI, Mitsubishi Lancer Evo, Renault Megane RS a Clio RS, několik BMW M3, M4 i M5 a tak bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Však se podívejte do galerií pod článkem.

Původně měla být perličkou srazu utajovaná účast Porsche 911 GT2 RS, ale věřím, že McLaren 765LT byl více než kvalitní náhrada. Majiteli tleskáme a děkujeme, že nám ji přivezl ukázat. Je to umění na kolech. Co na našich akcích mám však úplně nejraději, je mimo rozmanitost vozového parku vstřícnost jejich majitelů. Chcete se podívat do interiéru Porsche 911 964? Není problém. Chcete vyzkoušet jestli je pro vás vhodnější Renault Megane RS Trophy, Ford Focus ST, Hyundai i30N nebo Seat Leon Cupra? Není problém. Chcete si koupit BMW M4 v manuálu, ale nevíte, jestli je to auto pro vás? Majitelé se povozí navzájem a sdělí své poznatky z vlastnictví. 

Malou kaňkou na srazu byla účast mladých drifterů. Za ně se omlouváme. Nikdo z pořadatelů je neznal a ani po upozornění své chování neumravnili. Snad aspoň pochopili, že příště bude lepší si udělat svůj sraz a nebudeme se navzájem omezovat. Už teď se však těšíme na otevření sezóny 2022. Sledujte nás na Facebooku i Instagramu a určitě vás termín nemine.

Galerie z Ukončení sezóny 2021

A nakonec tu pro vás máme plnou fotogalerii, a to rovnou tři od tří fotografů:

Gajdosik Photo (Úschovna)

Suzi_Wrapstyle (Google)

Moderní Purista (Google)

Tak zase na jaře!

Total
0
Shares
Mohlo by se vám líbit