sportovní auta zaparkovaná na parkovišti na závodním okruhu

Revhead Society na Masarykově okruhu

Konečně jsme vyrazili na okruh

Už je to přes dva roky, kdy jsem byl na okruhu naposledy. Tehdy jsem si řekl, že už tam auto ničit nebudu. Nicméně, Libor mě přemluvil (a já zase přemluvil Laďu) a spolu jsme vyjeli směr Brno. Tam nás už čekali známí s Imprezou STI, Leonem ST 290 a Golfem R. Všichni jsme si pak dali spolu jeden stint.

A líbilo se mi to? Ano, líbilo. Ale jen do doby, než jsem viděl své “nové” pneumatiky. No, na příští sezónu kupujeme zase nové. A to všichni, kdo jsme byli. Každopádně, atmosféra v “paddocku” byla perfektní a skoro mi připomněla jízdy na Nordschleife. Po dojezdu totiž ze všech “závodníků” stříkal endorfin a všichni byli naladěni na stejnou vlnu. Bylo jedno, jestli sedláte starou Hondu Civic nebo Ferrari 458. Všichni se bavili spolu a droga štěstí zase úřadovala. Jak já mám rád tyto pozávodní emoce…

Vrátím se tam? Ano, kvůli té náladě společně postižených lidí to za tu cestu stojí. Jen ještě nevím, jestli auto pak zbaběle nezaparkuji v paddocku. Přece jen mi je auta na okruhu líto a raději si projedu prázdnější okresku.

A co vy? Přidejte se do naší skupiny na facebooku, kde se vždy dozvíte, co máme aktuálně v plánu.

Total
0
Shares
Mohlo by se vám líbit